Anlık Bildirim

Cyberpunk 2077'nin geliştirme sürecine dair çıkan söylentiler yalanlandı

Geçtiğimiz günlerde Cyberpunk 2077'nin geliştirme sürecine dair inanılmaz dedikodular çıkmıştı. Ancak geçtiğimiz saatlerde CD Projekt Red, bu söylentileri yalanladı.

Cyberpunk 2077'nin geliştirme sürecine dair çıkan söylentiler yalanlandı Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini CD Projekt'in yaptığı Cyberpunk 2077, yaklaşık bir ay önce çıkışını gerçekleştirdi. Oyunun iyi çıkmasını bekleyen milyonlarca oyuncu vardı ancak ne yazık ki tanıtılan oyun ile çıkan oyun arasında bariz bir fark bulunuyordu. 

Oyun bu kadar farklı çıkınca da ister istemez her büyük olayda olduğu gibi bazı söylentiler ortaya çıktı. Hatta bazıları söylentiyi de geçip komplo teorisi seviyesine gelmiş şeylerdi. Biz de sizlere bu söylentileri aktarmıştık.

Geçtiğimiz saatlerde de CD Projekt Red personallerinden birisi Cyberpunk 2077'nin Twitter sayfasından bir paylaşım yaptı ve genelde bu tarz söylentilere cevap vermediklerini ancak bu söylentilerin tamamen yanlış olduğunu açıkladı.

Söylentiler doğru olsa bile elbette kabul edeceklerini zaten düşünemezdik. Ancak yine de susmayıp cevap vermeleri de bir hamle. Önümüzdeki 6, 7 aylık süreç bazı söylentilerin doğru olup olmadığını gösterecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim