Anlık Bildirim

Cyberpunk 2077'nin Xbox Series X'ten ve Xbox One X'ten alınan oynanış videosu paylaşıldı

Yılın merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077'den yeni bir oynanış videosu paylaşıldı. Videonun bir kısmı Xbox One X'ten diğer kısmı da Xbox Series X'ten.

Cyberpunk 2077'nin Xbox Series X'ten ve Xbox One X'ten alınan oynanış videosu paylaşıldı Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini CD Projekt Red'in yaptığı yılın en çok beklenen oyunlarından biri olan Cyberpunk 2077'den yeni oynanış görüntüleri yayınlandı.

Yayınlanan video sürpriz bir şekilde düzenlenen canlı yayın ile gösterildi. Videoda Cyberpunk 2077'yi hem geçtiğimiz neslin en güçlü konsolu olan Xbox One X'te izliyoruz hem de Xbox'ın yeni nesil konsolu Xbox Series X'te izliyoruz. Yaklaşık olarak 10 dakikalık bir oynanış videosu. Bu video sayesinde iki nesil arasındaki grafik farkını biraz görebiliriz ancak Xbox Series X versiyonunun sadece geriye uyumluluk ile çalıştığını söylemek gerek. Yeni nesil için özel olarak çıkacak olan versiyon 2021'de yayınlanacak. Bahsi geçen videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Cyberpunk 2077, 10 Aralık'ta PlayStation 4, Xbox One, PC ve Stadia için Türkçe altyazı desteğiyle birlikte yayınlanacak. Yeni nesil sürümü 2021'de gelecek fakat geriye uyumluluk sayesinde oyunun çıkış tarihinden itibaren yeni nesil konsollarda da oynayabileceksiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9854 kez okundu.
17 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
cyberpunk 2077, xbox series x ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim