Anlık Bildirim

Cyberpunk 2077, PC - PS4 Pro grafik karşılaştırması

Yılın en çok beklenen oyunu Cyberpunk 2077'nin çıkışına bir hayli az zaman kaldı ve her geçen gün oyundan yeni detaylar paylaşılmaya devam ediyor. Bu sefer de karşımızda grafik karşılaştırması var.

Cyberpunk 2077, PC - PS4 Pro grafik karşılaştırması Tam Boyutta Gör

CD Projekt Red'in yayıncılığını ve geliştiriciliğini yaptığı Cyberpunk 2077'nin çıkışına çok az bir süre kaldı. Dün yayınlanan PS4 Pro oynanış videosunun ardından bu sefer de bir karşılaştırma videosu yayınlandı.

Karşılaştırma videosu dün yayınlanan PlayStation 4 Pro ile PC arasında. Ayrıca videonun açıklamasına baktığımız zaman da PC tarafından alınan oynanış görüntüsünün oyunun son hali olmadığını görebiliyoruz. Yani biraz daha erken bir aşamadan. Kısaca oyun çıktığında grafiklerde bir düşüklük de görebiliriz daha yüksek de görebiliriz. PlayStation 4 Pro tarafına baktığımızda ise böyle bir uyarı görmüyoruz.

Her iki görüntüye de bakıldığında PC tarafının bariz bir şekilde daha önde olduğu ortada. Özellikle ışıklandırma ve kaplamaya baktığımızda bariz farkı görüyoruz ancak dediğimiz gibi oyun çıktığında PC tarafında bu grafik karşımıza çıkmayabilir. Daha iyisi veya daha kötüsü ile karşılaşabiliriz.

Cyberpunk 2077, 10 Aralık'ta PlayStation 4, Xbox One, PC ve Stadia için Türkçe altyazı desteğiyle birlikte yayınlanacak. Yeni nesil sürümü 2021'de gelecek fakat geriye uyumluluk sayesinde oyunun çıkış tarihinden itibaren yeni nesil konsollarda da oynayabileceksiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10557 kez okundu.
24 kişi, toplam 25 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
ps4, ps4 pro ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim