Anlık Bildirim

Epic Store’un ücretsiz dağıttığı Remnant: From the Ashes, 10 milyondan fazla hesaba eklendi

Geçtiğimiz hafta Eğic Store'da ücretsiz olarak dağıtılan Remnant: From the Ashes, geliştiricilerden gelen açıklamaya göre 10 milyondan fazla hesaba eklendi.

Epic Store’un ücretsiz dağıttığı Remnant: From the Ashes, 10 milyondan fazla hesaba eklendi Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen Souls benzeri looter shooter, Remnant: From the Ashes hatırlanacağı üzere geçtiğimiz hafta Epic Store’da ücretsiz olarak dağıtılmıştı.

Özellikle üç kişilik co-op moduyla öne çıkan oyun, piyasaya çıktığında zorlayıcı mekanikleri ve boss dövüşleri ile dikkatleri üzerine çekmişti. Oyunun Epic Store’da ücretsiz olarak dağıtılmasının ardından rakamlarla ilgili bir açıklama yapımcılar, Perfect World Entertainment ve Gunfire Games’den geldi.

Geliştiriciler, 13 Ağustos ve 20 Ağustos tarihleri arasında ücretsiz olarak dağıtılan oyunu 10 milyondan fazla kullanıcının edindiği bilgisini paylaştı.

Epic Store’un ücretsiz dağıttığı Remnant: From the Ashes, 10 milyondan fazla hesaba eklendi Tam Boyutta Gör

Söz konusu rakam, Epic’in son bombası olan ve çıkış yaptığı ilk gün ücretsiz olarak dağıtılan A Total War Saga: TROY’dan bir hayli fazla. Ancak iki oyunun ücretsiz olduğu süre düşünüldüğünde A Total War Saga: TROY da ciddi sayıda oyuncuya ulaşmış görünüyor. Oyuna ücretsiz olarak sahip olanların sayısı 7.5 milyon olarak açıklanmıştı.

Ortaya çıkan rakamlar, Epic Store’a olan ilginin katlanarak arttığının da bir göstergesi. Tepkilere neden olsa da platforma özel oyunlarla birlikte kitlesini artırmaya kararlı olan mağazanın geleceği ileride bakalım nasıl şekillenecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4555 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
remnant from the ashes, epic store ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim