Anlık Bildirim

Football Manager 2021 satış rekoru kırdı

Futbol oyunları arasında en popüler oyunlardan biri olan Football Manager serisinin yeni oyunu, markanın popülerliğini daha da arttırmış gibi duruyor.

Football Manager 2021 satış rekoru kırdı Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Sega'nın yaptığı, geliştiriciliğini ise Sports Interactive'in yaptığı spor oyunları arasında en popüler oyunlardan biri olan Footbal Manager 2021, satış rekoru kırdı.

Sports Interactive'de Football Manager 2021'in yönetmenliğini yapan Miles Jacobson, geçtiğimiz günlerde Twitter üzerinden yaptığı bir paylaşımda, oyunun çıkışının ardından 1 ay içerisinde 1 milyon kopya satışı geçtiği açıklandı. Bu da Football Manager 2021'i serinin tarihinde 1 milyon barajını geçen en hızlı oyun yaptı.

Hatta yapılan açıklamaya ek olarak geçtiğimiz hafta oyunu 900.000 kişinin oynadığı aktarıldı. Bu da seri için gerçekten inanılmaz bir sayı.

Footbal Manager serisinde bir oyun 2008'den sonra ilk kez konsollara da çıkış yaptı. Bunun karşılığını da iyi bir şekilde almış gibi duruyor Sega. Footbal Manager 21 şu anda PC, Xbox One ve Xbox Series'te bulunuyor. Steam üzerinden oyunun demosunu deneyebileceğinizi hatırlatalım.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim