Anlık Bildirim

God of War'u geliştiren stüdyo henüz duyurulmamış bir oyun üzerinde çalışıyor

God of War'u geliştiren Sony Santa Monica Studio, şu anda geliştirdiği yeni bir oyun için sanat yönetmeni arıyor. Geliştirilen oyun henüz duyurulmayan bir oyun.

God of War'u geliştiren stüdyo henüz duyurulmamış bir oyun üzerinde çalışıyor Tam Boyutta Gör

Hem PlayStation hem de oyun dünyasının en önemli oyunlarından biri olan God of War'un geliştirici stüdyosu Sony Santa Monica Studio'nun yeni bir oyun geliştirdiği ortaya çıktı.

Geçtiğimiz saatlerde Sony Santa Monica, bir iş ilanı yayınladı. İş ilanında yazan bilgilere göre stüdyo şu anda henüz duyurulmayan yeni bir oyun geliştiriyor ve açtıkları iş ilanı da Sanat Yönetmeni pozisyonu için. İş ilanının ayrıntılarına baktığımızda ne yazık ki oyun ile ilgili bir ayrıntı yakalamak zor ancak AAA bir oyun olduğunu söyleyebiliriz.

Stüdyonun şu anda God of War 2'yi geliştirdiği biliniyor ancak başka bir projeleri olduğu ilk kez şimdi karşımıza çıkıyor. Santa Monica daha öncesinde bir bilim kurgu oyunu geliştirmeye başlamıştı ancak oyun 2014'te iptal edildi. Santa Monica'nın yeni projesini merakla bekliyoruz.

Geçtiğimiz günlerde de size aktardığımız gibi The Last of Us Part II'nin ses tasarımcısı God of War 2 üzerinde çalışmak için Santa Monica'ya katılmıştı. Ayrıca Red Dead Redemption 2'de Arthur Morgan'ı seslendiren Roger Clark'ın Santa Monica'ya katıldığı söyleniyor ancak resmi bir bilgi yok.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim