Anlık Bildirim

Marvel’s Spider-Man: Miles Morales'i ön sipariş verenlere "Spider-Man: Into the Spider-Verse" kostümü verilecek

Marvel’s Spider-Man: Miles Morales'i ön sipariş verenler, oyunu Spider-Man: Into the Spider-Verse'teki Miles Morales'in kostümü ile oynayabilecek.

Marvel’s Spider-Man: Miles Morales'i ön sipariş verenlere 'Spider-Man: Into the Spider-Verse' kostümü verilecek Tam Boyutta Gör

Insomniac Games'in geliştirdiği Marvel's Spider-Man oyunu 2018 yılının ve genel olarak konsolun en başarılı oyunlarından biri olmuştu. Geçtiğimiz aylarda yapılan bir PlaySation 5 sunumunda da Marvel's Spider-Man için yeni bir duyuru yapıldı. Spider-Man: Miles Morales ismindeki bu yapım, aynı Uncharted: The Lost Legacy gibi bağımsız olarak satılan bir DLC gibi olacak.

Bildiğiniz gibi Marvel's Spider-Man'de, Spider-Man'in birçok kostümü bulunuyor ve bu kostümler genel olarak daha önceki Spider-Man eserlerinden alınmış kostümler. Bu durum aynı şekile Miles Morales eklentisi için de geçerli oalcak ve geçtiğimiz saatlerde oyunun yeni bir kostümü duyuruldu.

Duyurulan kostüm, yine 2018 yılında yayınlanan ve son dönemin her anlamda en başarılı animasyonlarından biri olan Spider-Man: Into the Spider-Verse'te, Miles Morales'in giydiği kostüm. Fragmandan anlaşıldığı üzere bu kostüm, filmdeki bazı detayları da içeriyor. Örneğin, Miles Morales yumruk attığında ekranda ufak bir çizgi roman efekti beliriyor.

Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, PlayStation 5 ve PlayStation 4 için 19 Kasım'da yayınlanacak.

Oldukça güzel düşünülmüş bu kostüm, ön sipariş veren oyuncular için "ön sipariş bonusu" olarak sunulacak. Ayrıca oyun içerisinde de kostümün kilidi açılabilecek. Kostüm için paylaşılan videoları aşağıda bulabilrsiniz.

Fragman

Oynanış Fragmanı

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim