Anlık Bildirim

Mass Effect Legendary Edition'dan yeni detaylar açıklandı: Eski versiyon vs yeni versiyon karşılaştırma videosu

Geçtiğimiz aylarda duyurulan Mass Effect Legendary Edition'ın barındıracağı yeniliklere dair yeni detaylar paylaşıldı ve IGN oyunun eski yeni karşılaştırması için bir video paylaşıldı.

Mass Effect Legendary Edition'dan yeni detaylar açıklandı: Eski versiyon vs yeni versiyon karşılaştırma videosu Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Electronic Arts'ın yaptığı, geliştiriciliğini ise BioWare'in yaptığı aksiyon RPG türünün en önemli oyun serilerinden biri olan Mass Effect üçlemesinin yenilenmiş hali olan Mass Effect Legendary Edition'ın yeniliklerini biraz daha detaylandırıldı ve bir video paylaşıldı.

 

Mass Effect Legendary Edition her şeyden önce grafiksel anlamda daha gelişmiş bir şekilde karşımıza çıkacak ancak buna artı olarak oynanış anlamında da geliştirmeler ve farklılıklar göreceğiz. Electronic Arts, oyunda özellikle silah kullanımı konusunda birçok geliştirme sunacak. Daha iyi bir hassasiyet ve daha rahat nişan alma hedefleniyor. Oynanış tarafında yakın dövüş için de çeşitli yenilikler olduğunu görebiliyoruz. Yakın dövüş düşmanı artık otomatik olarak seçilmeyecek, siz kendiniz seçebileceksiniz.

Oynanış tarafındaki yenilikler dışında savaş dışı kısımlarda ve savaş ortamı tarafında da yenilikler bulunuyor. Bu yeni oyunda yapılan iyileştirmeler orijinal oyunlardan farklı şeyler içerse de genel olarak oyunun hala tanıdık geleceği, sadece iyileştirme amacıyla yapıldığı da aktarıldı. 

Tüm yenilikleri ve geliştirmeleri buradan detaylı öğrenebilirsiniz. Bahsi geçen karşılaştırma videosunu da aşağıda bulabilirsiniz. Mass Effect Legendary Edition, 14 Mayıs'ta PC, PS4 ve Xbox One için çıkış yapacak. Geriye uyumluluk ile yeni nesil konsollarda da oynanabilecek.

Kaynakça https://www.vg247.com/2021/04/06/mass-effect-legendary-edition-changes/ https://www.gematsu.com/2021/04/mass-effect-legendary-edition-details-gameplay-tuning-rebalancing-and-more Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8020 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Mass Effect: Legendary Edition, mass effect ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim