Anlık Bildirim

Merakla beklenen FromSofware oyunu Elden Ring'ten kısa bir video sızdırıldı

Yeni neslin en çok merak edilen oyunlarından biri olan FromSoftware'in yeni oyunu Elden Ring'ten yeni görüntüler sızdırıldı. Silinmeden izlemenizde fayda var.

Merakla beklenen FromSofware oyunu Elden Ring'ten kısa bir video sızdırıldı Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Bandai Namco'nun yaptığı, geliştiriciliğini ise FromSoftware'in yaptığı aksiyon RPG türündeki oyun Elden Ring’ten bir video sızdırıldığı ve bazı basın kuruluşlarının izlediği söyleniyordu. Aynı video şimdi sosyal medyada da paylaşıldı.

Jason Schreier'ın da söylediği gibi video fazlasıyla kalitesiz durumda ancak yine de oyundan ufak bir şeyler görüyor olmak heyecanlandırmıyor değil. Yayınlanan fragmanının oyun içi görüntü mü sinematik mi olduğu belli değil ancak çok ufak bir kısmı oyun içinden alınmış gibi duruyor. Aağıdan sızdırılan fragmanı izleyebilirsiniz.

23 Mart'ta Xbox'ın etkinlik düzenleyeceğine dair söylentiler gittikçe artmış durumda ve bu videonun uzun ve kaliteli halinin orada paylaşılacağı söyleniyor. Bu video, oyunun duyurulmasından bu yana gördüğümüz ilk video konumunda olacak.

Elden Ring; Armored Core, Dark Souls ve Sekiro: Shadows Die Twice oyunlarının yönetmeni Hidetaka Miyazaki ile Buz ve Ateşin Şarkısı roman serisinin yazarı George R.R. Martin tarafından yaratılan bir evrende geçecek. Karanlık fantezi aksiyon RPG oyunu Elden Ring'in yayın tarihi ne yazık ki bilinmiyor. Ancak söylentiler yine bu yıl içerisinde çıkacağı yönünde.

Kaynakça https://www.videogameschronicle.com/news/a-leaked-elden-ring-trailer-is-being-circulated-online/ https://www.pushsquare.com/news/2021/03/leaked_elden_ring_trailer_sends_internet_on_easter_egg_hunt Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim