Anlık Bildirim

Microsoft Flight Simulator; iade süresi kavgası çıkardı

Steam üzerinde Microsoft Flight Simulator oyununu satın alırsanız ve yavaş bir bağlantınız varsa; 2 saat süreli iade programını yakalayabilmeniz pek de mümkün olmuyor.

Microsoft Flight Simulator; iade süresi kavgası çıkardı Tam Boyutta Gör

Microsoft’un bugüne kadar geliştirdiği en iyi uçuş simülasyonu oyunu kabul edilen Microsoft Flight Simulator satışa başladı ve ilgi görmeye devam ediyor. Bnununla birlikte devasa boyutlar Steam mağazasında kavga çıkardı.

İade süresi boşa çıkıyor

Steam üzerinde oyunu satın alan oyuncuların bilindiği üzere başlatıcı programı indirerek kurması gerekiyor. Sonrasında başlatıcı toplam 150GB boyutlu dosyayı indiriyor ve oyuna hazır hale getiriyor.

Ne var ki 500Mbps civarındaki bir bağlantı hızında oyunun inmesi yaklaşık 3 saat sürüyor. Bu da oyunu deneyerek 2 saat içerisinde iade edebilme programını boşa çıkarıyor. Yani çok hızlı bir internet bağlantınız yoksa oyunu iade edemiyorsunuz.

Oyuncular şimdiden Steam mağazasını eleştiri yağmuruna tutmuş durumda. İade süresinin 3 saatten az olmaması gerektiğini belirten oyuncular oyuna olumsuz puan veriyor ve oyunun mağazadaki ortalaması 10 üzerinden 6’ya geriledi. Henüz Steam bu taleplere ne cevap verecek bilinmiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5861 kez okundu.
19 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
microsoft, steam ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim