Anlık Bildirim

Minecraft Java versiyonuna Baby Yoda geliyor

Amatör bir geliştirici tarafından hazırlanan Baby Yoda modu sadece Minecraft Java versiyonunda çalışıyor. Çok ilgi görürse belki Disney’in de dikkatini çekebilir.

Minecraft Java versiyonuna Baby Yoda geliyor Tam Boyutta Gör

Son Star Wars filminin ve The Mandalorian dizisi için Disney dört koldan pazarlama çalışmalarına devam ederken amatör olarak da ilginç projeler ortaya çıkıyor. Bir Minecraft oyuncusu Baby Yoda karakterini oyuna entegre edecek.

Amatör bir çalışma

YouTuber Miles Payz tarafından hazırlanan Baby Yoda karakteri Minecraft Java versiyonu için bir veri paketi halinde sunulacak. Payz kanalından veri paketinin hazırlanma sürecini takipçileri ile paylaşıyor.

Baby Yoda karakteri Minecraft Java versiyonunda oyuncunun yardımcısı olarak çevresinde dolaşıyor. Zorda kaldığı durumlarda özel gücü ile nesneleri fırlatabiliyor. Ayrıca çorba da içebiliyor. Payz henüz bu özelliklere son şeklini vermediğini ve eklemeler veya çıkarmalar olabileceğini belirtiyor.

Bu amatör Baby Yoda çalışması muhakkak Star Wars hayranlarının dikkatini çekecektir ancak Minecraft Java haricinde bu kodların kullanılması mümkün değil. Konsol veya mobil platformlarda Microsoft ve Disney arasında bir iş birliği gerekiyor. Hali hazırda Disney orijinal Star Wars görünüm paketleri kullanıma sunmuştu. Baby Yoda da yakın zamanda kendisine yer bulabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim