Anlık Bildirim

Popüler strateji oyunu Crusaders Kings 3'ü bu hafta ücretsiz oynayın

Geçtiğimiz yıl yayınlanan popüler strateji oyunu Crusader Kings III'ü bu hafta boyunca ücretsiz deneyebilirsiniz. Oyunu satın almak isteyenler için %20'lik indirim de var.

Popüler strateji oyunu Crusaders Kings 3'ü bu hafta ücretsiz oynayın Tam Boyutta Gör

Popüler strateji oyunu Crusader Kings III bu hafta boyunca ücretsiz oynanabiliyor. Yapımcı firma Paradox Interactive, oyunun Viking temalı yeni DLC paketini kutlamak adına Crusader Kings III'ü bu hafta boyuncca ücretsiz yaptı. Bu sırada oyunu oynayıp beğenirseniz ayrıca %20 indirimden de faydalanabilirsiniz.

Eylül 2020'de piyasaya sürülen Crusaders Kings III şu anda Steam'in en sevilen strateji oyunlarından birisi olarak dikkat çekiyor. Derin oyun mekanikleriyle türün hayranlarına benzersiz bir deneyim vadeden Crusader Kings III Steam'de 30 binin üzerinde incelemeden 'Çok Olumlu' yorum ortalamasına sahip. Metacritic puanı ise 91.

Ücretsiz hafta kampanyasında oyunun baz versiyonu 21 Mart Pazar TSİ 20.00'a kadar ücretsiz oynanabilecek. Ayrıca ücretsiz dönemdeki ilerlemeleriniz kaydedilecek, yani 1 Mart sonrasında oyunu satın alırsanız kaldığınız yerden devam edebileceksiniz.

Crusader Kings III Steam sayfası

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim