Anlık Bildirim

PS Plus Nisan 2021 oyunları indirmeye sunuldu

Nisan ayı boyunca ücretsiz dağıtılacak olan PS Plus oyunları indirmeye sunuldu. Bu ay toplam değerleri 1007 TL olan üç kaliteli oyun veriliyor.

PlayStation Plus Nisan 2021 oyunları bugün itibarıyla nihayet indirmeye sunulmuş durumda. Daha önce de açıklandığı gibi bu ay  Days Gone, Oddworld: Soulstorm ve Zombie Army 4: Dead War oyunları ücretsiz veriliyor. Üç oyunu da hemen şimdi kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Nisan ayı oyunları geçtiğimiz aylara göre biraz daha sönük olmuş diyebilirizi ancak yine de oyuncuları çok iyi yapımlar bekliyor. PS4'ün sevilen özel yapımlarından olan Days Gone'ı hala oynama fırsatı yakalayamadıysanız şimdi tam zamanı. Ayrıca Oddworld serisinin heyecanla beklenen yeni oyunu Oddworld: Soulstorm da bugün çıkışıyla birlikte PS Plus kullanıcılarına ücretsiz dağtılıyor.

PS Plus Nisan oyunlarını 3 Mayıs'a kadar kütüphanenize ekleyebilirsiniz. 4 Mayıs itibarıyla ise önümüzdeki ayın oyunları indirmeye sunulacak. Mayıs ayının oyunları Nisan'ın sonlarına doğru açıklanmış olacak.

PS4 ve PS5

  • Days Gone (PS4 ve PS5)
  • Zombie Army 4: Dead War (PS4 ve PS5)
  • Oddworld: Soulstorm (PS5)
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim