Anlık Bildirim

Sony'nin gizemli yeni oyun stüdyosu, mevcut PlayStation serilerinin yenisini geliştiriyor

Oyuncuların hayran kaldığı birçok oyun serisinin sahibi olan Sony'nin, henüz resmi olarak duyurulmamış bir stüdyosu, markanın mevcut olduğu bazı oyun serilerinin yenisini üzerinde çalışıyor.

Sony'nin gizemli yeni oyun stüdyosu, mevcut PlayStation serilerinin yenisini geliştiriyor Tam Boyutta Gör

Bildiğiniz gibi Sony, PlayStation oyuncuları için birçok özel oyun geliştirdi ve geliştirmeye de devam ediyor. Önümüzdeki süreçte çıkacak olan yine birçok özel oyun var ancak henüz duyurulmamış olanlar da var. Son çıkan haberlere göre Sony'nin yeni oyun stüdyosu henüz duyurulmayan bir oyun üzerinde çalışıyor.

Sony'nin henüz resmi olarak duyurulmayan gizemli oyun stüdyosu San Diego stüdyosu, şirketin sahip olduğu mevcut serilerin yeni oyunları üzerinde çalışıyor. Geçtiğimiz saatlerde Reddit üzerinden eski bir Sony çalışanının LinkedIn profili paylaşıldı. Paylaşılan profilde henüz duyurulmamış bir oyundan bahsediliyor.

Burada bulabileceğiniz Michael Mumbauer isimli eski Sony çalışanının profilinde, San Diego'da bulunan bir stüdyoda yüksek bütçeli bir aksiyon macera oyunu üzerinde çalıştığı yazıyor. Ayrıca Michael Mumbauer'in belirttiğine göre bu ekip mevcut serileri genişletmek ve yeni nesile yeni hikayeler yazması için bir araya getirilmiş. 

Oyunun ne olduğu belli değil ancak son söylentiler bu stüdyonun Uncharted serisini Naughty Dog'dan alacağı ve seriyi devam ettireceği yönünde. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim