Anlık Bildirim

Steam son iki ay içerisinde 3. kez kullanıcı sayısında rekor kırdı

Pandeminin başlamasından bu yana neredeyse her ay bir rekor kıran Steam'den bir rekor daha geldi. Steam, eş zamanlı kullanıcı sayısında 26 milyonu geçti.

Steam son iki ay içerisinde 3. kez kullanıcı sayısında rekor kırdı Tam Boyutta Gör

PC oyunculuğunun temel taşlarından biri olan Steam'den yeni bir rekor geldi. Her geçen gün gelen rekorlar da Steam'in neden PC oyunculuğunun temel taşlarından biri olduğunu ve kafa tutmanın zor olduğunu gösteriyor.

Geçtiğimiz saatlerde Steam Database'in paylaştığı verilere göre Steam dün akşama doğru eş zamanlı çevrimiçi kullancısı sayısında 26.3 milyon kullanıcıya ulaşarak yeni bir rekor kırdı. Ancak bu haberi hazırlarken verilere baktığımda, Steam Database'in açıklamasından çok kısa bir süre sonra Steam'in eş zamanlı çevrimiçi kullanıcısı sayısı 26.4 milyona hatta tam olarak 26.401.443'e ulaştı. Şu an için bu sayının rekor olduğunu belirtelim.

Steam daha önce Ocak ayının başında yine bu tarz bir rekor kırmıştı, ondan önce de 14 Aralık'ta Steam'den bir rekor gelmişti. Aralık'ta gelen rekorda Cyberpunk 2077 etkisi bir hayli yüksekti. Ocak ayının başında gelen de Noel dönemi sebebiyleydi. 

2020 yılı hatta bu yıl da Steam için fazlasıyla güzel geçti ve geçecek gibi duruyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim