Anlık Bildirim

Xbox'ın özel oyunu Forza Horizon 5 önümüzdeki yıl çıkabilir

Xbox'ın en önemli oyun serilerinden biri olan yarış oyunu serisi Forza'nın yeni oyunu beklediğimizden çok daha erken çıkabilir. Söylentiye göre oyunun seneye çıkması bekleniyor.

Xbox'ın özel oyunu Forza Horizon 5 önümüzdeki yıl çıkabilir Tam Boyutta Gör

Yeni nesil konsolların çıkmasının ardından artık en çok merak edilen konu da konsolların oyunları oldu. Xbox oyunları deyince de akla ilk sırada gelen oyunlardan biri de Forza serisi.

Yeni Xbox'ın yani Xbox Series X ve S'in tanıtımı ile birlikte yeni Forza oyunu Forza Motorsport da duyurulmuştu ancak ne yazık ki bir çıkış tarihi verilmemişti. Son çıkan söylentiye göre Forza Motorsport'tan önce başka bir Forza oyunu görebiliriz: Forza Horizon 5.

Daha önce Mass Effect Legendary Edition'ın duyurusunu sızdıran VentureBeat'ten Jeff Grubb, "İlk olarak Forza Motorsport'un duyurusu yapılsa da önümüzdeki yıl Motorsport'tan önce Forza Horizon 5'in çıkacağını düşünüyorum." dedi. Ayrıca oyun ile ilgili bazı bilgilere sahip olduğunu ancak bunları oyunun duyurusunda öğrenmemiz gerektiğini söyledi.

Eğer söyledikleri doğruysa yakın bir zamanda duyuru gelecektir. Önümüzdeki en yakın etkinlik ise 10 Aralık'ta düzenlenecek olan The Game Awards etkinliği. Geçen yıl Xbox Series X'in tasarımı da ilk kez orada gözükmüştü.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3473 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xbox, xbox series x ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim