Anlık Bildirim

Xbox'ın popüler serisi Halo'nun bir yenisi daha geliştiriliyor

343 Industries'in yayınlamış olduğu iş ilanına göre popüler oyun serisi Halo'nun, Halo Infinite dışında bir yenisi daha geliştiriliyor. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Xbox'ın popüler serisi Halo'nun bir yenisi daha geliştiriliyor Tam Boyutta Gör

Hem Xbox'ın hem de oyun dünyasının en popüler oyun serilerinden biri olan Halo'nun bir yenisi daha geliştiriliyor gibi duruyor. 

Microsoft'un kariyer sayfasında yayınlanan iş ilanına göre, şu anda Microsoft'un Redmond'da bulunan merkezinde yeni bir Halo projesi üzerinde çalışması için bir yapımcı aranıyor. Projenin ne olduğu belirtilmemiş ancak şu anda geliştirilmekte olan Halo Infinite ile bir ilgisi olmadığını söyleyebiliriz. Bitmesine yakın bir projeye son anda yeni bir yapımcı almak pek de mantıklı olmaz.

Bu yüzden bu projenin yeni bir Halo oyunu olduğunu düşünebiliriz. Henüz yapımcı arayışında olduklarını ve Halo Infinite'in de henüz çıkmadığını düşünürsek bu oyunun haberini daha birkaç yıl almayız büyük bir ihtimalle. İş ilanına buradan ulaşabilirsiniz.

Halo Infinite; Xbox Series, Xbox One ve PC için 2021'in sonbahar döneminde yayınlanacak. Oyun yayınlandığı gibi Xbox Game Pass'e eklenecek. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim