Anlık Bildirim

Xbox özel oyunu Halo Infinite'ten oyun içi görseller paylaşıldı

Xbox'ın ve oyun dünyasının en önemli serilerinden biri olan Halo serisinin yeni oyunu Halo Infinite'ten yeni oynanış görselleri paylaşıldı.

Xbox özel oyunu Halo Infinite'ten oyun içi görseller paylaşıldı Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Microsoft'un yaptığı, geliştiriciliğini ise 343 Industries'in yaptığı Xbox'ın özel oyun serilerinden Halo'nun yeni oyunu Halo Infinite'ten yeni görseller paylaşıldı.

Xbox Series X/S'in çıkış oyunu olarak planlanan ancak sonrasında birkaç kez ertelenen Halo Infinite'in yayınlanan görsellerinde oyunun içinden alınmış görüntüler görüyoruz. Görseller oyunun PC versiyonundan. Ayrıca oyunun gelişim sürecinin devam ettiğini de hatırlatalım.

Halo Infinite; Xbox Series, Xbox One ve PC için yayınlanacak. Oyunun çok oyunculu modu ise ücretsiz bir şekilde ayrıca sunulacak. Çıktığı gün de Xbox Game Pass'e eklenecek. Oyunun bu yılın sonbahar aylarında çıkması bekleniyor. Bahsigeçen görselleri aşağıda ki galeri bölümünde bulabilirsiniz.

Ayrıca şu anda geliştirilmekte olan yeni bir Halo oyunu olduğuna dair de ciddi ipuçları bulunuyor. Detayları buradaki haberden okuyabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11019 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, halo ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim