Anlık Bildirim

Yılın beklenen oyunlarından Outriders'ta, yalnızca Nvidia ekran kartı sahipleri oyunu duraklatabiliyor

Squaer Enix'in yayıncılığını yaptığı 2021'in merak edilen oyunlarından Outriders, tüm oyunların en önemli özelliklerinden biri olan oyun duraklatma özelliğine sahip değil.

Yılın beklenen oyunlarından Outriders'ta, yalnızca Nvidia ekran kartı sahipleri oyunu duraklatabiliyor Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Square Enix'in yaptığı, geliştiriciliğini ise People Can Fly'ın yaptığı aksiyon rol yapma oyunu Outriders, geçtiğimiz günlerde yayınlandı. Ancak oyunda enteresan bir eksik bulunuyor.

Çevrimiçi olmayan her oyunda aslında en önemli özelliklerden biri ilk başta aklımıza gelmese de oyunu duraklatabilme özelliği diyebiliriz. Oyunu duraklatma özelliği derken "Pause" özelliğinden bahsediyorum, daha karmaşık bir özellikten değil. Oyunu durdurabiliyor olmak fazlasıyla önemli bir konu ve bu özelliği kullanmayan yoktur. Ancak bu yılın merak edilen oyunlarından olan Outriders'ta böyle bir özellik bulunmuyor.

Oyunun tek kişilik modunu oynarken; kapınız çaldığında, lavaboya gitmeniz gerektiğinde veya herhangi bir şey olduğunda oyunu duraklatamıyorsunuz. Yalnızca Nvidia ekran kartına sahipseniz, farklı bir yolla oyunu duraklatabilirsiniz.

Bildiğiniz gibi Nvidia'nın GeForce Experience isimli bir uygulaması bulunuyor ve bu uygulamada oyunlar için çeşitli özellişleşitirilmiş ayarlar yapabiliyorsunuz. Ayrıca oyundan görseller ve videolar da kaydedebiliyorsunuz. GeForce Experience'da fotoğraf kaydetme modu olan Ansel modunu çalıştırarak hem oyun içerisinden istediğiniz bir görseli alabilir hem de bu sayede oyunu durdurup kısa bir mola verebilirsiniz. Ne yazık ki başka bir şekilde oyunu duraklatamıyorsunuz.

Böylesine basit bir özelliğin oyuna eklenmemiş olması da gerçekten şaşırtıcı. Outriders şu anda Xbox One, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series, Stadia ve PC için yayınlanmış durumda. Ayrıca oyun konsol için Xbox Game Pass'te de bulunuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7940 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
outriders, Oyun ve
3 etiket daha pause duraklatma Yazılım
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim