Anlık Bildirim

Nokia markasının sahibi HMD modüler telefon geliştiriyor

Nokia markasının sahibi HMD Global, ilginç bir projeye başladı. Firma bugüne kadar bir türlü başarılı olamayan modüler telefon konseptinde şansını denemek istiyor.   
Project Fusion
Nokia marka akıllı telefon üretimine son vererek kendi markası ile yola devam etme kararı alan Finli HMD Global konsorsiyumu, ilginç bir projeye imza atmaya hazırlanıyor. Project Fusion paylaşımları başladı.

Project Fusion nedir?

Project Fusion modüler bir akıllı telefon projesi. Kullanıcılar ana ünite üzerine farklı fonksiyonları olan bileşenler ekleyebiliyor. HMD proje için bir geliştirme kiti ve potansiyel aksesuar tasarımlarının çizimlerini yayınlamış durumda. Fusion adını alması beklenen telefonların belirli ülkelerde satışa sunulacağı tahmin ediliyor.

Akıllı telefon pazarında çok kez modüler projeler gördük. Hatta Google da bir dönem bu trende ilgi duymuştu. Ne var ki tüketicilerin geleneksel tasarımlardan vazgeçmemesi bir hareketlilik yaşanmasını engelledi. Üreticiler de bunun sonucunda projelerini sona erdirdi. Bakalım HMD Global nasıl bir yol izleyecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim