Anlık Bildirim

PS4'e özel korku oyunu Until Dawn, PC ve PS5'e geliyor

PS4'e özel çıkış yapan popüler korku oyunu Until Dawn, PC ve PS5 platformuna geliyor. Grafik ve performans yönünden iyileştirmeler sunacak yeni sürüm, birkaç hafta içinde resmî olarak duyurulacak.
ps4 özel oyunu until dawn ps5 ve pc geliyor Tam Boyutta Gör
Supermassive’in 2015 yılında PlayStation 4 konsoluna özel çıkan korku oyunu Until Dawn, PC ve PS5’e geliyor. Resmî açıklamanın 15 gün içinde gelmesi bekleniyor.

Oyunun yeni sürümünün en az bir yıldır geliştirilme aşamasında olduğu iddia ediliyor ancak çok fazla detay paylaşılmadı. Until Dawn’ın yepyeni bir versiyonu olacağı söyleniyor. Ancak yalnızca grafiksel olarak yenilenmiş bir oyun mu yoksa tamamen yeni bir oyun mu göreceğiz henüz belli değil. Ayrıca PlayStation 5 ve PC’ye aynı anda çıkıp çıkmayacağı da bilinmiyor.

Çok popüler bir yapım ancak bilmeyenler için, Until Dawn, oyuncuların zorlu hava koşullarında ve gece hayatta kalmak zorunda olan bir grup arkadaşı kontrol ettiği bir korku oyunu. Supermassive'in The Dark Pictures Anthology gibi sonraki projelerine çok benzeyen Until Dawn’da hikayenin ilerleyişi ve karakterlerin kaderi (yaşaması ya da ölmesi) oyuncunun seçimlerine bağlı olarak değişiyor.

Bu arada oyunun filmi de geliyor. Oyunun film uyarlaması, Light Out (Işıklar Sönünce), Shazam! ve Annabelle: Creation (Annabelle 2: Kötülüğün Doğuşu) filmlerinin yönetmeni David F. Sandberg imzalı olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim