Anlık Bildirim

Realme 6i modelinin teknik özellikleri onaylandı

Çinli teknoloji üreticisi Realme, 17 Mart tarihinde tanıtacağı yeni akıllı telefonunun bazı özelliklerini açıkladı. 5.000 mAh pil ile gelecek olan cihaz çentikli bir ekrana sahip olacak.

Realme 6i modelinin teknik özellikleri onaylandı Tam Boyutta Gör

17 Mart tarihinde tanıtılacak olan Realme 6i'nin lansmanına saatler kala, cihazla ilgili haberler de gelmeye devam ediyor. Daha önce Helio G80 yonga seti, dört arka kamera ve 18W hızlı şarj ile geleceği belli olan cihazın şimdi de diğer özellikleri onaylandı.

Tatmin eden pil kapasitesi

Realme, yeni modeli 6i ile ilgili yayınladığı yeni görsellerde, akıllı telefonun 5.000 mAh'lık devasa bir pil ile geleceğini doğrulamış oldu. Buna ek olarak 16MP çözünürlüklü ön kameranın ise, ekrana yerleştirilen su damlası formundaki çentiğe entegre edildiğini görüyoruz.

Realme 6i modelinin teknik özellikleri onaylandı

Yukarıdaki fotoğrafta da görebileceğiniz üzere Realme 6i'nin sağ tarafında, 6 ve 6 Pro modellerinde olduğu gibi parmak izi tarayıcı için bir bölümün yer almadığı görülüyor. Bu da parmak izi tarayıcının, cihazın arka panelinde olabileceğine işaret ediyor diyebiliriz. USB-C bağlantı noktasına sahip olacak Realme 6i'nin hangi fiyatla raflara çıkacağı ise henüz belli değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim