Anlık Bildirim

Realme GT 5 Pro'nun yeni reklam afişi paylaşıldı: İşte beklenen özellikler

Ekim ayında Çin'de piyasaya sürülecek Realme GT 5 Pro'nun yayınlanan yeni reklam afişi, cihazın kamera özelliklerine değindi. İşte yakında küresel pazarlara da gelmesi beklenen cihazın detayları:
Realme GT 5 Pro'nun yeni afişi paylaşıldı: İşte beklenenler Tam Boyutta Gör
Realme şimdilerde GT 5 serisini Çin'de piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Bu yılın sonlarında da küresel pazarlara sunulması beklenen Realme GT 5 Pro'nun küresel varyantının kamera ayrıntıları ise şirketin Twitter hesabında paylaşılan yeni bir gönderi sayesinde ortaya çıktı. 

İşte Realme GT 5 Pro'nun beklenen özellikleri:

Realme Neo 6 serisinin küresel varyantları olması beklenen GT 5 ve GT 5 Pro'nun yakında küresel pazarlara sunulması bekleniyor. Şirketin Twitter hesabında paylaştığı yeni reklam afişi ise Realme GT 5 Pro'nunküresel varyantının periskop lensle donatılacağını doğrular nitelikte. Ayrıca cihazın Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 SoC yonga setinden güç alması bekleniyor.

Realme GT 5 Pro'nun yeni afişi paylaşıldı: İşte beklenenler Tam Boyutta Gör
2K çözünürlüklü 144Hz yenileme hızına ve PWM DC karartmaya sahip OLED bir panelle donatılması beklenen cihazın Çin versiyonu 24GB LPDDR5X RAM ve 1TB dahili depolamaya sahip olması bekleniyor. Cihazın kamera kurulumuna değinirsek birincil bir Sony IMX 9xx serisi sensör, 3X optik yakınlaştırmalı 64 MP OV64B periskop sensör ve 13 MP ultra geniş açılı lensten oluşan üçlü arka kamera kurulumuyla gelmesi bekleniyor.

IP68 suya ve toza dayanıklılık derecesine sahip olacak cihaz, kutudan Android 14 tabanlı Realme UI 5.0 ile çıkacak. Son olarak Realme GT 5 Pro'nun 100W kablolu hızlı şarj desteği ve 50W kablosuz şarj teknolojisine sahip 5400mAh batarya ile donatılması bekleniyor. Realme GT 5 Pro, özellikleri bakımından Vivo V29 5G'ye rakip olmaya geliyor. Vivo V29 5G, Türkiye'de 19.999 TL'ye satılıyor.

Kaynakça https://twitter.com/realmeglobal/status/1704827820533522730 https://weibo.com/6048569942/NksGfEeKn Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim