Anlık Bildirim

Realme GT Neo 6 SE'nin tasarımı ortaya çıktı: Telefon neler sunacak?

Realme'nin yakında tanıtılacak telefonu Realme GT Neo 6 SE'nin tasarımı ortaya çıktı. Qulacomm'un yeni çipseti Snapdragon 7+ Gen 3'den güç alacak telefon, aşırı parlak ekranıyla dikkat çekiyor.
Realme GT Neo 6 SE'nin tasarımı ortaya çıktı Tam Boyutta Gör
Realme'nin yakında tanıtılacak telefonu Realme GT Neo 6 SE'nin tasarımı ortaya çıktı. Sızan görselde telefonun arkasında üç dairesel modülün olduğu görülüyor. Modüllerden ikisinde kamera yer alırken, diğer dairesel yapıda çift LED flaş yer alıyor. Eğimli kenarlara sahip olan telefonun çok az kamera çıkıntısına sahip olduğu görülüyor. GT Neo 6 SE, yeşil rengin yanında siyah renk seçeneği de barındırabilir. 

Realme GT Neo 6 SE'nin tasarımı ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Realme GT Neo 6 SE'nin tasarımı ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Realme GT Neo 6 SE muhtemel özellikleri

Daha önce gelen bilgilere göre Realme GT Neo 6 SE, 6,78 inç ekrana sahip olacak. Telefonda 2780 x 1264 piksel çözünürlüğe, 120Hz yenileme hızına ve 6.000 nit'e kadar tepe parlaklığına sahip BOE 8T LTPO OLED panel kullanılması bekleniyor.

Telefona, Qualcomm'un yeni tanıttığı Snapdragon 7+ Gen 3 yonga seti güç verecek. 100W hızlı şarj desteği sunacak olan cihaz, 5.500mAh bataryaya sahip olacak. Kamera tarafında ise OIS özellikli 50 megapiksel Sony sensörün yer alacağı belirtiliyor. Gelen bilgilere göre Realme GT Neo 6 SE'nin en üst versiyonunu 16 GB RAM ve 1 TB depolama alanı sunabilir. Realme GT Neo 6 SE'nin Nisan ayında Çin'de tanıtılması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim