Anlık Bildirim

Resident Evil 2 ve 3’ün ışın izleme desteği kaldırıldı

Muhteşem grafikleri ile dikkat çeken Resident Evil 2 ve Resident Evil 3, geçtiğimiz yıl yeni nesil güncellemesine kavuşmuştu. Işın izleme desteği de sunan oyun için ilginç bir güncelleme yayınlandı.
Resident Evil 2 ve 3 için ilginç bir güncelleme yayınlandı Tam Boyutta Gör
Capcom’un RE Engine oyun moturu ile çıkardığı ilk oyunlardan olan Resident Evil 2 ve Resident Evil 3, muhteşem grafikleri ile hem önceki nesil konsollarda başarılı bir deneyim sunmuştu. Geçtiğimiz yıl yeni nesil güncellemesi de alan oyun, bu platformlarda ve PC’de ışın izleme desteğine de kavuşmuştu ancak Capcom, habersiz bir güncelleme ile ışın izleme desteğini kaldırdı.

Oyunların Steam versiyonu ışın izleme desteğine veda etti

Geçtiğimiz yıl Resident Evil 2, Resident Evil 3 ve Resident Evil 7 oyunlarını Xbox Series ve PS5 konsolları için güncelleyen Japon merkezli şirket, PC platformu için de bazı yenilikler sunmuştu. Bu yeniliklerden biri olan ışın izleme, firmanın habersiz güncellemesi ile yapımlardan kaldırıldı.

Resident Evil 2 ve 3 için ilginç bir güncelleme yayınlandı Tam Boyutta Gör
Sosyal medya platformları üzerinde birçok oyuncu, Resident Evil 2 ve 3’ün ışın izleme özelliğinin kaldırıldığını belirtti. Bazı oyuncular, bu durumun Resident Evil 7’de de yaşandığını belirtiyor. Steam üzerinde herhangi bir sürüm notu bulunmadan yayınlanan bu güncellemenin bir hata olduğunu düşünülüyor. Capcom muhtemelen önümüzdeki günlerde konu ile ilgili bir açıklama yapacaktır. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim