Anlık Bildirim

Amazon’un uçan devriyesi nihayet satışta

Ring Always Home Cam Drone modeli evinizde uçarak devriye atıyor ve siz olmadığınız zamanda evinizi sürekli kolaçan ederek olumsuz durumlardan anında haberdar oluyor.

Ring Always Home Cam satışta Tam Boyutta Gör

Amazon’un tam bir yıl önce sahneye çıkardığı ancak üretim zorlukları nedeniyle piyasaya çıkışı geciken uçan devriye Drone modeli Ring Always Home Cam bu haftadan itibaren satışa çıkıyor. 

Ring Always Home Cam özellikleri ve fiyatı

Ring Always Home Cam sabit bir güvenlik kamerasından ziyade Drone aracına entegre edilmiş bir güvenlik kamerası. 1440x1440 piksel görüntü alabilen ürün 120 dereceye kadar geniş açıya sahip. 

Kullanıcı isterse evinde bir güzergah belirleyerek devriye şeklinde uçurabiliyor veya Drone kendisi otonom bir şekilde engellerden kaçınarak tüm evi gezebiliyor. Ya da bir ihlal tespit edildiği zaman kamera bu noktaya doğru uçabiliyor. Açık unutulan kapı, ütü veya ocak gibi durumlarda da net görüntü alabiliyorsunuz.

İki yıllık bir geliştirme sürecine sahip Ring Always Home Cam aracı yuvasına oturduğunda kayıt yapmıyor. Yani kayıt için uçar halde olması gerekiyor. Bu bakımdan evdeki ana güvenlik kameraları ile kullanılmak üzere tasarlanmış. 

Amazon yine davetiye usulü olarak Ring Always Home Cam Drone modelini satışa sundu. Hali hazırdaki Ring ürün kullanıcıları biraz daha şanslı olacak. 250$ fiyat etiketi belirlenen modelin ne zaman yaygın satışa sunulacağı bilinmiyor. 



 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim