Anlık Bildirim

Samsung akıllı saatlere Maximum Kart sahipleri için saat ile ödeme özelliği geldi

Samsung Wear OS işletim sistemli saatler için Maximum Mobil uygulamasına "Saat ile Öde" özelliği eklendi. Maximum Kart sahipleri, Samsung akıllı saatleri ile ödeme yapabilecek.
Samsung akıllı saatlerde Maximum Kart ile ödeme nasıl yapılır? Tam Boyutta Gör
Samsung Pay ile Samsung akıllı telefonlara çeşitli kredi kartları için akıllı telefonla temassız ödeme özelliği eklenmişti. Şimdi de Samsung akıllı saatlere ödeme özelliği gelmeye devam ediyor. Bugün itibarıyla Samsung akıllı saat sahipleri, Maximum Kart ile yapacakları ödemeleri akıllı saatleri ile gerçekleştirebilecek.

Samsung’un Wear OS 3.0 ve üzeri işletim sistemine sahip akıllı saatleri için Maximum Mobil uygulaması güncellendi ve “Saat ile Öde” özelliği eklendi. Tizen işletim sistemine sahip Samsung akıllı saatler ise bu özellikten faydalanamayacak.

Maximum Mobil uygulamasının “Saat ile Öde” özelliği sayesinde Maximum Kart sahipleri, akıllı saatlerini POS cihazlarına yaklaştırarak temassız ödeme yapabilecek. Bu sayede fiziki kart taşımadan ödeme yapılabiliyor.

Samsung akıllı saat ile temassız ödeme nasıl yapılıyor?

Akıllı saat ile temassız ödeme yapmak için Android işletim sistemine sahip Samsung akıllı saatlerindeki Maximum Mobil uygulamasında “Saat ile Öde” özelliğinin aktive edilmesi gerekiyor. Wear OS 3.0 ve üzeri işletim sistemine sahip akıllı saatlerdeki “temassız ödeme” uygulaması olarak “Maximum”un seçilmesinin ve kullanılacak bireysel kredi kartının belirlenmesinin ardından “Akıllı Saat ile Temassız Ödeme” özelliği açılıyor ve akıllı saat POS cihazına yaklaştırılarak temassız ödeme gerçekleştiriliyor.

Saat ile ödeme yapanlara 200 TL MaxiPuan hediye

Maximum özellikli İş Bankası kredi kartı sahipleri, Samsung akıllı saatleri ile yapacakları ödemeler için ayrıca ilave MaxiPuan ile ödüllendiriliyor. Lansmana özel başlatılan kampanya kapsamında 2 Mayıs-31 Mayıs tarihleri arasında Samsung akıllı saatleri ile yapacakları her 100 TL ve üzeri alışverişlerde 25 TL, toplamda 200 TL MaxiPuan kazanacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6815 kez okundu.
11 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, akıllı saat ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim