Anlık Bildirim

Samsung akıllı televizyonlarda artık Google Asistan olmayacak

Samsung, akıllı televizyonlarından Google Asistan'ı kaldırıyor. Uygulama, 1 Mart'tan itibaren Samsung Smart TV'lerde artık olmayacak. Peki, hangi modellerden kaldırılacak?
samsung akıllı tv google asistan olmayacak Tam Boyutta Gör
Şubat 2024'te Google Asistan’dan onlarca özellik kaldırılacak. Ancak hepsi bu değil; Samsung, 2022’den 2020 modellerine kadar tüm akıllı TV’lerinden Google Asistan desteğini keseceğini duyurdu. İşte detaylar:

Google Asistan'ın olmayacağı Samsung TV modelleri

Samsung, Google’ın politikasındaki bir değişiklik nedeniyle Google Asistan’ın 1 Mart 2024 tarihinden itibaren artık TV’lerinde olmayacağını açıkladı. Samsung, TV’lerde diğer sesli asistanların (Bixby, Alexa) kullanılabileceğini söyledi. Söz konusu değişiklik, tüm 2022 ve 2021 akıllı TV modelleri, 2020 8K ve 4K QLED TV’ler, 2020 Crystal UHD TV’ler ve 2020 Lifestyle TV’ler (Frame, Serif, Terrace, Sero gibi) dahil tüm uyumlu televizyonları etkiliyor.

Geçtiğimiz yıl Google Asistan'dan onlarca özellik kaldırıldı. Bu ayın sonunda 17 özellik daha kaldırılacak. Ocak ayında da yüzlerce çalışan Google Asistan ekibinden çıkarıldı. Google Asistan muhtemelen tarihe karışmayacak. Google’ın yeni yapay zekası Bard ile birlikte sunulacak. Konuşmaya dayalı yapay zeka, Google Asistan’ın dil yeteneklerini büyük ölçüde aştı; bu nedenle bir süredir Asistan’ın tamamen yenilenmesi bekleniyor. Kısa süre önce Google’ın Bard’ın adını Gemini olarak değiştirmeye hazırlandığını öğrendik.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim