Anlık Bildirim

Samsung Galaxy A25 5G'in tasarımı ortaya çıktı: İşte görüntüleri

Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un yeni Galaxy A serisi telefonunun tasarımı ortaya çıktı. Galaxy A25 5G olarak adlandırılan modelin CAD tabanlı görüntüleri sızdırıldı.
Samsung Galaxy A25 5G'in tasarımı ortaya çıktı: İşte görüntüleri Tam Boyutta Gör
Samsung yeni bir Galaxy A serisi akıllı telefon çıkarmaya hazırlanıyor. Galaxy A25 5G olarak adlandırılan model bu yılın sonlarına doğru piyasaya sürülecek. Giznext internet sitesi, Steve Hemmerstoffer (Onleaks) iş birliği ile yeni modelin ilk render görüntülerini yayınladı.

Kaynağa göre akıllı telefon 162 x 77.5 x 8.3 mm boyutlarında kompakt bir gövdeye sahip olacak. Damla çentikli tasarımı benimseyen cihazın 6.44 inçlik bir ekranla karşımıza çıkacağı söyleniyor. Arka tarafında Galaxy S23 serisi tarzında bir üçlü kamera ünitesi yer alacak.

Samsung Galaxy A25 5G'in tasarımı ortaya çıktı: İşte görüntüleri Tam Boyutta Gör

Galaxy A25 5G nasıl olacak?

Üç yuvarlak kamera sensörü de LED flaş ile birlikte sol üst köşeye dikey olarak yerleştirilmiş olacak gelecek. CAD tabanlı görüntüler aynı zamanda cihazın güç tuşuna gömülü parmak izi tarayıcısı ve 3.5 mm kulaklık girişi içereceğini de ortaya koyuyor.

Samsung Galaxy A25 5G'in tasarımı ortaya çıktı: İşte görüntüleri Tam Boyutta Gör
Görseller akıllı telefonu siyah renkte gözler önüne serdi. Diğer renk seçenekleri hakkında henüz bir bilgi yok. Galaxy A25 5G'nin çıkış tarihi de belli değil. İlerleyen günlerde lansmanla ilgili ayrıntıların netleşmesi bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim