Anlık Bildirim

Samsung, 7 yıl sonra Galaxy C markasını canlandırıyor: İşte Galaxy C55

Samsung, yıllar içinde birçok akıllı telefon serisi piyasaya sürdü. Bunlardan birisi olan Galaxy C markası, aradan geçen yedi yılın ardından Galaxy C55 ile geri dönüyor.
Samsung Galaxy C serisi Snapdragon 7 Gen 1 ile geri dönüyor Tam Boyutta Gör
Samsung, Galaxy A55 gibi A serisi akıllı telefonlarını aksatmadan piyasaya sürüyor. Samsung, Galaxy A serisinin biraz daha değiştirilmiş ve daha uygun fiyatlı muadillerini ise Galaxy M ve F serileri ile kullanıcılara sunuyor. Ancak görünüşe göre firma, Galaxy C55 ile ürün skalasını daha da genişletmek istiyor.

Samsung Galaxy C55 geliyor

Galaxy C serisi yedi yıldır Samsung'un ürün gamında görülmüyor olsa da Galaxy C55 ile birlikte markanın geri döneceği belirtiliyor. Akıllı telefon şimdi Google Play Console’da listelenirken genel hatlarıyla Galaxy M55/F55 ile benzerlikler taşıyor. Telefonun Çin pazarına özel olacağı söylenirken cihazın küresel piyasalara çıkıp çıkmayacağı ise belirsiz.

Samsung Galaxy C serisi Snapdragon 7 Gen 1 ile geri dönüyor
Özellikler tarafında ise Galaxy C55, 450 DPI ekran yoğunluğuna sahip Full HD (1080 x 2400 piksel) ekran, Android 14 ve 8GB RAM ile gelecek. Ayrıca Snapdragon 7 Gen 1 işlemcisine sahip olacak. Bu, Galaxy M55 ve F55 için bahsi geçen aynı çip. Snapdragon 7 Gen 1, iki yıl önce piyasaya çıkmıştı ve orta seviyeyi hedefliyordu. Günümüzde bu işlemci, günlük kullanımda sorun çıkarmayacaktır ancak modern oyunlarda zorlanmasını bekleyebiliriz.

Bunun dışında Galaxy C55 hakkında ortaya çıkan çok fazla ayrıntı yok. Telefonun Google Play Console’da görünmesi ise lansmanın uzakta olmadığına işaret ediyor. Öte yandan Samsung'un yakında küresel pazar için Galaxy M55 ve Galaxy F55’i duyurması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7840 kez okundu.
13 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung Galaxy C55, Samsung ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim