Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S21 FE, Exynos işlemci ile çıkış yapabilir

Samsung'un uygun fiyatlı amiral gemisi S21 FE'nin çıkış tarihi küresel çip krizi nedeniyle ertelenmişti. Bu defa ise Exynos 2100 yonga setinin S21 FE modelinde kullanılabileceği konuşuluyor.

Geçtiğimiz günlerde alınan duyumlara göre Samsung, devam etmekte olan çip krizi nedeniyle S21 FE modelinin çıkışını 2021'in 4. çeyreğine ertelemişti. Bugüne kadar telefonun Snapdragon 888 yongasından güç alacağı bekleniyordu fakat son alınan duyumlar farklı bir ihtimali daha ortaya koyuyor.

Güney Kore merkezli bir habere göre Samsung, süregelen çip krizinden kendi üretim bandının etkilenmemesi ve S21 FE modelinin daha fazla ertelenmeden çıkması için Exynos 2100 yonga setini de yeni S21 FE'de kullanmayı planlıyor.

Henüz netlik kazanmasa da iddialara göre Snapdragon 888'den güç alan modeller başta Avrupa ve ABD pazarında yerini alacakken Exynos 2100'lü modeller ise geri kalan pazarlarda boy gösterecek.

Samsung Galaxy S21 FE, Exynos işlemci ile çıkış yapabilir Tam Boyutta Gör


Exynos ve Snapdragon işlemcileri yaptığı telefon çıkışlarında harmanlayarak kullanmak Samsung'un ilk defa uyguladığı bir strateji değil. Ayrıca Exynos 2100'ün Snapdragon 888'e oldukça yakın performans vermesi, son kullanıcıyı performans anlamında üzmeyecek gibi duruyor.

Samsung'un alışılageldik Exynos stratejisini S21 FE'de uygulayıp uygulamayacağı elbette henüz kesin değil. Bu durumun önümüzdeki günlerde netlik kazanması bekleniyor.

Kaynakça https://www.sammobile.com/news/galaxy-s21-fe-snapdragon-888-exynos-2100/ https://www.gsmarena.com/exynos_2100_vs_snapdragon_888_benchmarking_the_samsung_galaxy_s21_ultra_performance-news-47611.php Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim