Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Z Fold 6, Snapdragon 8 Gen 3 işlemci ile Geekbench'te listelendi

Samsung'un yeni katlanabilir cihazı Galaxy Z Fold 6'nın ABD versiyonu, yakın bir zamanda Geekbench'te listelendi. İşte Snapdragon 8 Gen 3 işlemci ile gelmesi beklenen cihazın detayları:
Samsung Galaxy Z Fold 6, Geekbench'te listelendi Tam Boyutta Gör
Teknoloji devlerinden Samsung'un Temmuz ayında gerçekleşecek olan Galaxy Unpacked etkinliğinde, yeni katlanabilir cihazları Galaxy Z Flip 6 ve Galaxy Z Fold 6'yı da tanıtması bekleniyor. Bu cihazlardan Galaxy Z Flip 6, geçtiğimiz haftalarda Geekbench'te listelenmişti ve şimdi de Galaxy Z Fold 6, Geekbench veri tabanında listelendi.

İşte Galaxy Z Fold 6'nın beklenen özellikleri:

SM-F956U model numarasıyla Geekbench'te listelenen Galaxy Z Fold 6'nın ABD versiyonu, tek çekirdek testinde 1.964, çok çekirdek testinde ise 6.619 puan aldı. Adreno 750 GPU ile eşleştirilmiş 3,40 GHz maksimum saat hızına sahip ananas kod adlı sekiz çekirdekli bir işlemciyle listelenen cihaz, bu bilgilere göre muhtemelen Snapdragon 8 Gen 3 işlemci ile piyasaya sürülecek.

Samsung Galaxy Z Fold 6, Geekbench'te listelendi Tam Boyutta Gör
12GB RAM ve Android 14 işletim sistemi ile listelenen cihazın diğer beklenen özelliklerine değinecek olursak ise geçmiş sızıntılara göre cihaz, 7,6 inçlik bir iç ekrana ve 6,2 inçlik bir kapak ekranına sahip olabilir. 25W hızlı şarjlı 4.400mAh bataryaya sahip olması beklenen cihaz, ayrıca 200 MP birincil sensör ile donatılabilir ve açık pembe, siyah, gümüş, beyaz ve lacivert olmak üzere 5 farklı renk seçeneğiyle piyasaya sürülebilir.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim