Anlık Bildirim

Samsung telefonlarda yeşil çizgi sorunu geri döndü

Bazı Samsung telefon kullanıcıları, yazılım güncellemesini yükledikten sonra ekran sorunlarından şikayet etmeye başladı. Ekranda kalıcı yeşil çizgi oluştuğuna dair çok sayıda şikayet var.
samsung galaxy telefonlar ekranda yeşil çizgi sorunu Tam Boyutta Gör
Samsung Galaxy telefon kullanıcıları, en son güncellemelerden şikayetçi. Nisan 2024 güvenlik yamasını yükledikten sonra telefonlarının ekranında yeşil ya da pembe çizgi belirdiğini söyleyen çok sayıda kullanıcı var.

Hangi modellerde görülüyor, neden ortaya çıktı?

Bu sorun birkaç telefon veya modelle sınırlı değil, oldukça yaygın görünüyor. Sorun şu ana kadar Galaxy A73, Galaxy M21, Galaxy M52 5G, Galaxy S21 serisi, Galaxy S21 FE, Galaxy S22 serisi ve Galaxy Z Flip 3 modellerinde görüldü. Bazı kullanıcılar Nisan 2024 güvenlik güncellemesinden sonra, bazıları da One UI 6.0’ı yükledikten sonra sorunu yaşıyor.

Kullanıcılar video kaydetmeye başladı

Sorun, genelde yazılım güncellemesi yüklendikten sonra ortaya çıkıyor. Kullanıcıların telefonlarına yeni yazılım güncellemesi yüklerken video kaydetmeye başladığı bile söyleniyor. Kullanıcılar, sorunun fiziksel hasardan kaynaklanmadığını kanıtlamak için videoyu satış sonrası hizmet mağazalarına göndermeyi düşünüyor.

Sorun ister OLED panelin kendisinden, ister ekran kablosundan, ister yazılım güncelleme sistemindeki bir aksaklıktan kaynaklansın, Samsung’un tüketicilerin güvenini kazanmak için bir an önce bu sorunla ilgili bir açıklama yapması gerekiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11446 kez okundu.
20 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, güncelleme ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim