Anlık Bildirim

Samsung, telefonlarından kaldırdığı pil özelliğini geri getiriyor

Samsung, geçen yıl One UI 6 güncellemesiyle kaldırdığı pil özelliğini geri getirme kararı aldı. Galaxy telefonlar yakında daha detaylı batarya istatistikleri gösterecek.
samsung galaxy telefon son şarjdan bu yana pil ömrü grafiği Tam Boyutta Gör
Samsung, geçtiğimiz yıl One UI 6 güncellemesiyle pil menüsünde dikkate değer bir değişiklik yaparak "son tam şarjdan bu yana" ölçümünü kaldırdı. Bu değişiklik, kullanıcıların telefonun son şarj edilmesinden bu yana ekran açılma süresini ve pil ömrü istatistiklerini kontrol etmesini zorlaştırdı. Kullanıcılardan çok fazla şikayet gelmiş olacak ki, Samsung yakında bu yanlışı düzeltecek güncellemeyi dağıtmaya başlayacak.

Son şarjdan bu yana seçeneği geri geliyor

Cihaz Bakımı uygulamasının yeni sürümü (13.8.06.11), pil ömrü grafiğine “son şarjdan bu yana” filtresini geri getiriyor. Paylaşılan ekran görüntülerine göre, açılır menüden iki seçeneğe erişilebiliyor; bugün ve son şarjdan bu yana. Bugün, geçerli günün şarj ve pil ömrü grafiğini gösteriyor. Son şarjdan bu yana seçeneği, telefonun son şarj edilmesinden bu yana ekran açık süresini gösteriyor.

Güncelleme şu anda çoğu kullanıcı için indirilebilir olmasa da APK olarak yüklenebiliyor ve yalnızca One UI 6.0 değil, One UI 5.1 üzerinde çalışan Samsung telefonlara da yüklenebiliyor. Device Care uygulamasının yeni sürümü yakında Galaxy Store üzerinden tüm kullanıcılara açılacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
41415 kez okundu.
13 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, android 14 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim