Anlık Bildirim

Samsung, yeşil çizgi sorunu için ücretsiz ekran değişimi programını Hindistan'da başlattı

Bazı Galaxy telefonların ekranında yeşil çizgiler göründüğüne dair şikayetlerin artması üzerine Samsung harekete geçti. Şirket, belli süre için ücretsiz ekran değişimi yapacak ancak tek bir ülkede.
samsung telefon yeşil çizgi sorunu ücretsiz ekran değişimi Tam Boyutta Gör
Samsung telefon kullanıcıları uzun süredir ekranda yeşil ya da pembe çizgi çıktığına dair şikayetlerde bulunuyor. Sorunla ilgili bildirimler son birkaç hafta içinde yeniden ortaya çıktı ve artık daha fazla cihazın bu sorundan muzdarip olduğu gerçeğine dikkat çekti. Yazılım güncellemesiyle çözülebilecek bir sorun mu yoksa ekran değişimi gerektirecek kadar ciddi bir sorun mu diye tartışılırken, kullanıcılar Samsung Hindistan’dan ücretsiz ekran değiştirme teklifi almaya başladı.

Tek seferliğine ücretsiz ekran değişimi

Samsung, geçen yıldan bu yana Hindistan’da belirli modeller için bu ekran değişimlerini sunuyor. Şirket artık desteklenen modeller listesini Galaxy S21 ve Galaxy S22 serisini de içerecek şekilde genişletti. Samsung Hindistan, geçen yılın Temmuz ayından bu yana etkilenen cihazlar için ücretsiz ekran değişimi sağlıyor. Uygun cihazlar arasında Galaxy S20 serisi, Galaxy Note 20 serisi vardı. Şimdi bu listeye Galaxy S21 serisiyle birlikte Galaxy S22 serisi de eklendi.

Ancak, bu teklif belirli bir süre geçerli olacak. Kullanıcıların Samsung’dan ücretsiz ekran değişimi alabilmek için 30 Nisan 2024 tarihine kadar Samsung servis merkezinden randevu almaları gerekiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim