Anlık Bildirim

ASELSAN'dan 38 milyon dolarlık yeni ihracat

Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı Kuruluşlarından Askeri Elektronik Sanayi A.Ş. (ASELSAN) yeni bir ihracat gerçekleştirdi. Firmanın yeni uluslararası müşterisinin adı açıklanmadı.

ASELSAN'dan 38 milyon dolarlık yeni ihracat Tam Boyutta Gör

Firma, adı açıklanmayan uluslararası bir müşteri ile yaklaşık 38 milyon dolarlık bir sözleşme imzaladı. Bu yıl COVID-19 virüs salgınına rağmen ihracat rekoru kıran ASELSAN, yeni bir satış anlaşmasını Kamuoyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden paylaştı. ASELSAN ile uluslararası bir müşterisi arasında imzalanan sözleşme elektro-optik ve haberleşme sistemleri ihracatını kapsıyor.

Yapılan açıklamada, “ASELSAN ile uluslararası bir müşterisi arasında elektro-optik ve haberleşme sistemleri ihracatıyla ilgili, toplam bedeli 38 milyon 822 bin 74 dolar tutarında 3 adet satış sözleşmesi imzalanmıştır. Söz konusu sözleşmeler kapsamında teslimatlar 2021-2022 yıllarında yapılacak.” denildi.

ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Prof. Dr. Haluk Görgün geçtiğimiz aylarda “Geçen yıl 330 milyon dolarlık ihracat yapan ASELSAN, bu yıl şu ana kadar 327 milyon dolara ulaştı. Önümüzdeki günler içinde 90 milyon dolarlık tahsilat ile birlikte toplam ihracat 417 milyon dolara ulaşması bekleniyor” açıklamasını yapmıştı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim