Anlık Bildirim

+18 Mortal Kombat filminden ilk görseller paylaşıldı

Oyun dünyasının popüler serilerinden biri olan Mortal Kombat'in yeni film uyarlamasından ilk görseller paylaşıldı. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

+18 Mortal Kombat filminden ilk görseller paylaşıldı Tam Boyutta Gör

İlk kez 1992 yılında yayınlanan ve o zamandan bu zamana birçok oyun ile karşımıza çıkan Mortal Kombat serisinin yeni filminden ilk görseller paylaşıldı.

+18 yaş sınırı ile yayınlanacak olan filmin ilk görsellerine baktığımızda Sub-Zero ve Jax Briggs gibi karakterleri görüyoruz. Filmin oyuncularından Lewis Tan, filmde cidden inanılmaz fatalitylerin olacağını söyledi. Söylediğine göre film cidden oyundaki vahşete yakın olacak gibi.

Yeni Mortal Kombat filminin yönetmenliğini Simon McQuoid, senaristliğini ise Greg Russo ve Dave Callaham üstleniyor. Oyuncu kadrosunda ise Jessica McNamee, Hiroyuki Sanada, Joe Taslim, Tadanobu Asano, Mehcad Brooks, Josh Lawson, Ludi Lin ve Max Huang gibi isimler bulunuyor.

Filmin vizyon tarihi 16 Nisan 2021. Film Amerika'da aynı tarihte hem HBO Max'te hem de sinemalarda vizyona girecek. Ülkemzide ise yalnzıca sinemalarda. Bahsi geçen görselleri aşağıdaki galeri bölümünde bulabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
61224 kez okundu.
28 kişi, toplam 29 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, mortal kombat ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim