Anlık Bildirim

BluTV yılbaşında indirime giriyor

BluTV'nin yıllık abonelik paketi aylık 9,90 TL'ye düşüyor. Kampanya 31 Aralık gecesi başlayacak ve 3 Ocak'ta sona erecek.

BluTV yılbaşında indirime giriyor Tam Boyutta Gör

Dijital içerik platformu BluTV, yılbaşına özel bir kampanya düzenliyor. 31 Aralık – 3 Ocak tarihleri arasında yıllık üyelik peşin 119 TL ya da 12 taksitle aylık 9,90 TL olacak.

Yılbaşında Exxen ve GAİN ismindeki yerli platformlar yayına başlayacak. Bu platformların başlayacak olması şimdiden yerli platformlar arasındaki rekabeti artırdı. BluTV 4 günlüğüne indirime girecek.

BluTV, Aralık ayının başında uygulanan ilk sokağa çıkma yasağında 3 günlüğüne ücretsiz olarak yayın yapmıştı. O gün deneyip fiyatı beğenmediyseniz yılbaşındaki kampanya ilginizi çekebilir. BluTV’nin yıllık üyeliği, Efsane Cuma döneminde Hepsiburada ve Trendyol’da 137 TL’ye kadar düşmüştü.

BluTV’ye Aralık ayında eklenen yapımlar arasında Friends, The Big Bang Theory, Shameless, Joker, Aquaman, Fringe, Cold War, A Star Is Born, We Are Who We Are, Sokağın Çocukları 2. sezon, Efsane T yapımları öne çıkıyor. Ayrıca yılbaşı gecesi Ata Demirer Gazinosu, Aynen Aynen ve Boom’un yılbaşı özel programları yayınlanacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8771 kez okundu.
60 kişi, toplam 65 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
blutv, İndirim ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim