Anlık Bildirim

Deadpool 3 için çalışmalar başladı

Disney'in Fox'u satın almasının ardından ilk kez X-Men tarafından bir duyuru yapıldı. Deadpool için çalışmalar resmi olarak başladı.

Deadpool 3 için çalışmalar başladı Tam Boyutta Gör

Bildiğiniz üzere Marvel'ın X-Men karakterlerinin film hakları Fox'taydı ancak geçtiğimiz yıl Disney, Fox'u satın alarak tüm X-Men ve Fantastik Dörtlü karakterlerinin film haklarını satın almış oldu.

Bu satın alım sonrasında ise en çok merak edilen konu Deadpool serisine ne olacağıydı. Geçtiğimiz saatlerde ise film için çalışmalara başlandığı açıklandı. Deadline'ın haberine göre Wendy Molyneux ve Lizzie Molyneux-Loeglin, başrolü oynayan Ryan Reynolds ile birlikte Deadpool 3'ün senaryosunu yazmaya başlamış.

Wendy Molyneux ve Lizzie Molyneux-Loeglin ikilisi Bob's Burger isimli başarılı animasyon komedi dizisinin yazarı. İkinci filmin yönetmeni David Leitch'in, 2021 yılı takviminin fazlasıyla dolu olduğu söyleniyor. Bu yüzden filmin yapımının 2022'den önce başlamaması bekleniyor ancak henüz David Leitch ile de kesin olarak anlaşılmış değil. Şirket şu anda sadece bir açık kapı bırakmış durumda.

En sevindiri detay ise başka bir güvenilir kaynaktan geliyor. Disney'in Deaadpool'un film hakkını satın almasından bu yana en merak edilen konu yeni film gelirse filmin +18 olup olmayacağıydı. Kaynağa göre bu film de +18 olacak. Şu an için başka herhangi bir bilgi ne yazık ki bulunmuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim