Anlık Bildirim

Disney, Johnny Depp'in yeni Karayip Korsanları filminde kısacık bile gözükmesini istemiyor

Johnny Depp'in Amber Heard ile olan davası Johnny Depp'in canını sıkmaya devam ediyor. Son rapora göre Disney, Depp'e karşı fazlasıyla tepkili.

Disney, Johnny Depp'in yeni Karayip Korsanları filminde kısacık bile gözükmesini istemiyor Tam Boyutta Gör

Disney'in ve film sektörünün en büyük markalarından biri olan Karayip Korsanları filminde bildiğiniz gibi artık Johnny Depp bulunmuyor. 5 filmlik seri ardından Johnny Depp'in serisi bitirildi ve yerine iki farklı Karayip Korsanları serisi duyuruldu. Bu serilerden biri de Margot Robbie'nin başrolünde olduğu bir seri..

Her ne kadar Margot Robbie yeni başrol de olsa hayranlar Johnny Depp'i tekrar görme konusunda oldukça istekli, en azından kısa bile olsa da görmek istenen bir isim. Ancak Disney hiç de öyle düşünmüyor. The Hollywood Reporter'ın haberine göre Disney, kısacık bile olsa yeni Karayip Korsanları filminde Johnny Depp'in bulunmasını istemiyor. 

Rapora göre yapımcı Jerry Bruckheimer, Johnny Depp'in en azından rolü teslim etmek için filmde kısa da olsa gözükmesini istiyor ancak Disney bu duruma tamamen olumsuz bakıyor gibi duruyor. Bu durumun sebebi ise çok büyük bir ihtimalle Amber Heard ile arasında olan dava. Johnny Depp, aynı zamanda geçtiğimiz ay Fantastic Beasts filmindeki rolünü de kaybetmişti ve yerine Mads Mikkelsen getirilmişti.

Margot Robbie'nin başrolünde olduğu film ile ilgili şu an için bilinen tek detay yönetmenin filmin yönetmeninin Christina Hodson olduğu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
37029 kez okundu.
50 kişi, toplam 65 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
johnny depp, karayip korsanları ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim