Anlık Bildirim

Engin Günaydın'ın başrolünde olduğu Gain dizisi 10 Bin Adım yayınlandı

Acun Ilıcalı'nın yerel video akış platformunun ardından duyurulan dikey formatlı yerli içerik platformu Gain'in ilk yapımlarından olan 10 Bin Adım yayınlandı.

Engin Günaydın'ın başrolünde olduğu Gain dizisi 10 Bin Adım yayınlandı Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz aylarda duyurulan yalnızca mobil cihazlarda erişime açılan dikey formatta dizi ve filmlerin bulunacağı yerli içerik platformu Gain'in ilk yapımlarından 10 Bin Adım'dan ilk fragman paylaşıldı ve dizinin kendisi de yayınlandı.

Bugün sabah saatlerinde ücretsiz bir şekilde yayın hayatına başlayan Gain'in ilk dizilerinden biri olan On Bin Adım da geçtiğimiz saatlerde erişime açıldı. 10 Bin Adım'ın başrolünde, şu sıralar Haluk Bilginer gibi video akış platformlarında yüzünü çok görmeye başladığımız Engin Günaydın bulunuyor. Engin Günaydın'a ise Devin Özgür Çınar eşlik ediyor. 

Dizinin senaristliğini de yine başroldeki isim olan Devin Özgür Çınar üstleniyor. Yönetmenliğini ise Duygu Güzelmeriç üstleniyor. Dizinin konusu ise şöyle: İki eski sevgili her gün birlikte 10 Bin Adım atmaya karar verir. Olaylar gelişir.

Şu anda dizinin yalnızca iki bölümü bulunuyor ve her bölüm yaklaşık olarak 10 dakika uzunluğunda. Dizi için yayınlanan fragmanı aşağıda bulabilirsiniz. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11371 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
gain, 10 bin adım ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim