Anlık Bildirim

Ghostbusters: Afterlife fragmanı yayınlandı

Ghostbusters: Afterlife filmi seriye yeni bir boyut kazandırmayı hedefliyor. Bildiğimiz avcılardan ziyade macera peşinde koşan çocukların hikayesini izleyeceğiz.

Ghostbusters: Afterlife fragmanı yayınlandı Tam Boyutta Gör

Yapımcıların yılın başlarında çok kısa bir tanıtım klibi ile heyecan yarattığı Ghostbusters: Afterlife filminin ilk fragmanı geldi. Fragman yeni nesil hayalet avcılarından ziyade hayalet peşinde koşan çocukları anlatıyor.

Ghostbusters: Afterlife neler sunacak?

Yönetmen koltuğuna orijinal serinin yönetmeni Ivan Reitman’ın oğlu Jason Reitman’ın oturduğu filmin konusu Finn Wolfhard ve kardeşinin kendilerine esrarengiz birinden miras kalan ıssız bir eve gidişiyle başlıyor.

Paranormal sarsıntılar ve görünüp kaybolan nesnelerin ardından evi araştırmaya başlayan çocuklar Spangler yazılı bir mont ile Ecto-1, PKE ölçer ve proton paketleri gibi hayalet avlama ekipmanları bulurlar.

Ghostbusters serisinin aksine Ghostbusters: Afterlife biraz daha macera peşinde koşan çocukların hikayesini anlatıyor. Orijinal soundtrack müziğinin kullanılmadığı film bu bakımdan da seriden ayrılıyor. Dan Aykroyd, Ernie Hudson, Bill Murray gibi efsane isimlerin de filmde kısa bir şekilde boy göstereceği ifade ediliyor. Film 10 Temmuz 2020 tarihinde vizyona girecek.

 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim