Anlık Bildirim

Haunting of Hill House'un yönetmeni, Batman evreninde geçen bir korku filmi yapmak istiyor

Netflix'in başarılı korku dizilerinden biri olan Haunting of Hill House'un yönetmeni, Batman'in düşmanlarından biri olan Clayface ile ilgili bir film yapmak istiyor.

Haunting of Hill House'un yönetmeni, Batman evreninde geçen bir korku filmi yapmak istiyor Tam Boyutta Gör

Çizgi roman, hatta süper kahraman deyince aklımıza gelen ilk isimlerden biri de elbette Batman. Karakterin yaratılışı, evreni ve tarzı dolayısıyla her yaşa rahatlıkla hitap edebilen bir kahraman. Çizgi romanları okuyanların da bileceği gibi özellikle yetişkinlere hitap etmesi daha kolay.

Batman evreninde geçen bir korku filmi şu ana kadar görmedik ancak görsek fazlasıyla güzel olabilirdi. Ancak belki de ilerde böyle bir film görebiliriz çünkü başarılı yönetmenlerden Mika Flanagan, böyle bir projeye imza atmak istediğini söyledi.

Netflix'te yayınlanan başarılı korku dizisi The Haunting of Hill House ve Doctor Sleep gibi yapımların yönetmenliğini yapan Mike Flanagan, Batman evreninde geçen ve özellikle Batman'in düşmanı Clayface'e odaklanan bir korku filmi yapmak istediğini söyledi.

Ne yazık ki şu an için bu projeyle ilgili bir adım atıldığına dair haber yok. Ancak umuyoruz ki ilerleyen yıllarda resmi olarak böyle bir duyuru görebiliriz. DC şu anda sinema evreni konusunda fazlasıyla karışık durumda. İlerleyen süreçte neler olacağını çok merak ediyoruz ancak daha önce The Joker ve The Batman gibi alternatif evrende geçen filmleri daha fazla yapacaklarını söylemişlerdi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim