Anlık Bildirim

Looney Tunes evreninde geçen Coyote vs Acme filmi geliyor

Birçok neslin çocukluğunda yeri olan Loonet Tunes karakterlerinden Coyote'nin başrolünde olduğu Coyote vs Acme filmi geliyor. Filmin yayın tarihi açıklandı.

Looney Tunes evreninde geçen Coyote vs Acme filmi geliyor Tam Boyutta Gör

Neredeyse her yaş grubunun çocukluğunda veya yetişkinliğinde izlediği ve hayran kaldığı Looney Tunes karakterlerinden Coyote'nin başrolde olduğu bir film için yayın tarihi verildi. Filmin adı ise Coyote vs Acme.

Coyote karakterini hepimiz biliyoruz, Road Runner'ı kovalayan ancak bir türlü yakalayamayan karakterin adı. Kendisi bildiğiniz gibi çizgi filmlerde birçok alet kullanıyor Road Runner'ı yakalamak için ancak hiçbiri başarılı olmuyor. Bu filmin konusu da tam olarak bunun üzerine. 

Live-action animasyon karışımı (Space Jam tarzında) olacak olan Coyote vs Acme'de, Coyote'nin, Road Runner'ı yakalamak için kullandığı eşyaları sipariş ettiği Acme şirketine 1990 yılında açtığı davaya odaklanan bir film olacak. 19 Şubat 1990'da yayınlanan kurgusal davanın detaylarını buradan okuyabilirsiniz. 

Coyote vs. Acme filminin yönetmenliğini Dave Green üstleniyor. Senaristliğini ise Guardian of The Galaxy ve The Suicide Squad filmlerinin yönetmeni James Gunn yapıyor. Filmin vizyon tarihi de 21 Temmuz 2023. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2656 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
looney tunes, coyote vs acme ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim