Anlık Bildirim

Mindhunter'da "BTK" isimli seri katil işlenmek isteniyormuş ancak yeni sezon muhtemelen gelmeyecek

Netflix'te yayınlanan Mindhunter'ın yaratıcısı David Fincher, dizi ile ilgili yaptıkları planları açıkladı ve dizinin yeni sezonunun büyük ihtimalle gelmeyeceğini söyledi.

Mindhunter'da 'BTK' isimli seri katil işlenmek isteniyormuş ancak yeni sezon muhtemelen gelmeyecek Tam Boyutta Gör

2017'de Netflix'e özel olarak yayın hayatına başlayan ve seri katillere odaklanan dizi Mindhunter'ın yaratıcısı David Fincher, dizi için yaptığı planları ve gelecekte diziyi görüp görememe ihtimalimiz hakkında konuştu.

David Fincher, geçtiğimiz ay Mindhunter'ın büyük bir ihtimalle gelmeyeceğini çünkü reytinglerin yetersiz olduğunu söylemişti. Geçtiğimiz hafta ise David Fincher, Netflix ile 4 yıllık bir sözleşme imzaladı ve izleyiciler Mindhunter konusunda tekrardan umutlandı.

Bunun üzerine de David Fincher'a Mindhunter'ın devam edip etmeyeceği tekrar soruldu. Kendisi ise yine reytinglerin düşüklüğünden bahsetti. Hem çok zorlandıklarını hemde çok pahalı bir dizi olduğunu ancak ne yazık ki bunun karşılığını alamadıklarını söyledi. Ayrıca kendisi devam etmeyi istediğini hatta ilerleyen sezonda veya sezonlarda Dennis "BTK" Rader isimli seri katli işlemek istediklerini söyledi.

Bu açıklamadan da anlıyoruz ki Mindhunter'ın geleceği tamamen Netflix'e kalmış durumda. Eğer yeni sezon olsa bile duyurulması, yapılması ve yayınlanması derken 2022 yılının sonlarına doğru yetişir. Dizinin yayınlanan ilk iki sezonu şu anda Netflix üzerinde ulaşılabilir durumda.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3039 kez okundu.
18 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
minhunter, 3. sezon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim