Anlık Bildirim

Mission Impossible 7'nin çekimlerine koronavirüs şoku

Mission Impossible 7'nin İtalya'nın Venedik şehrinde gerçekleştirilmesi planlanan çekimleri belirsiz bir tarihe ertelendi. İtalya'da şu anda büyük bir koronavirüs krizi yaşanıyor.

Mission Impossible 7'nin çekimlerine koronavirüs şoku Tam Boyutta Gör

Mission Impossible serisinin merakla beklenen yeni filmi, koronavirüs tehditinin son kurbanı oldu. Paramount Pictures tarafından bugün yapılan bir resmi açıklamada, filmin İtalya'da gerçekleştirilmesi planlanan çekimlerinin süresiz bir şekilde ertelendiği duyuruldu.

İtalya'da bildiğiniz gibi şu sıralar büyük bir koronavirüs krizi yaşanıyor. 200'ün üzerinde vaka var ve şimdiden 7 ölüm gerçekleşmiş durumda. İtalya şu anda Asya dışında koronavirüs salgınından en çok etkilenen ülke olarak da dikkat çekiyor.

Mission Impossible 7'nin çekimlerinin üç haftalık bir kısmı İtalya'nın Venedik şehrinde yapılacaktı. Ünlü oyuncu Tom Cruise ile birlikte neredeyse tüm ekip 20 Şubat'ta Venedik'e varmıştı. Ancak tam o sırada bildiğiniz gibi koronavirüs salgını da patlak verdi. Mission Impossible ekibinin beş gündür konakladıkları otelden dışarı çıkmadıkları belirtiliyor.

Mission Impossible 7 & 8 yakında geliyor

Paramount Pictures, Mission Impossible 7 & 8'i geçtiğimiz yıl resmen duyurmuştu. İki filmin çekimleri bir arada yapılacak ve filmler bir yıllık arayla art arda vizyona girecek. Şu anda vizyon tarihleri 22 Temmuz 2021 ve 6 Ağustos 2022 olarak belirlenmiş durumda.

Mission Impossible 7 & 8'in konularıyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı. Ancak art arda vizyona girecek olmaları nedeniyle iki filmin bağlantılı olması bekleniyor. Oyuncu kadrosunda ise Tom Cruise'a Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby, Simon Pegg, Nicholas Hoult ve Hayley Atwell gibi ünlü isimler eşlik edecek.

Mission Impossible 7 ve 8, Christopher McQuarrie tarafından yazılıp yönetiliyor. McQuarrie, serinin önceki filmleri olan Fallout ve Rogue Nation'ın da yönetmeniydi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim