Anlık Bildirim

Monster Hunter filminin ilk fragmanı hayranların tepkisini çekti

Aralık ayında vizyona girecek olan Monster Hunter filminin ilk fragmanı bugün yayınlandı. Fragman özellikle de serinin hayranlarından epey bir eleştiri alıyor.

Monster Hunter filminin ilk fragmanı hayranların tepkisini çekti Tam Boyutta Gör

Capcom'un sevilen oyun serisi Monster Hunter çok yakında ilk live-action sinema filmine kavuşuyor. Sony Pictures tarafından hazırlanan Monster Hunter filminin ilk fragmanı bugün yayınlandı. Fragman özellikle de oyun serisinin hayranlarından büyük tepki topladı.

Monster Hunter oyun serisi Dünya ve insanlıkla herhangi bir ilgisi olmayan fantastik bir evrende geçiyor. Monster Hunter filmine baktığımızda ise bambaşka bir manzarayla karşılaşıyoruz. Filmde bir grup Amerikalı asker bir portal yoluyla kendilerini Monster Hunter dünyasında buluyor. Yani Dünya'yla hiçbir ilgisi olmayan serinin ilk sinema filminde başrollerde Amerikalılar var.

Filmin fragmanı ayrıca başından sonuna kadar klişelerle dolu olmuş. Karakterlerin yaptığı espriler, kullanılan müzik, aksiyon sahneleri ve daha birçok detay Hollywood'un klasik klişeleriyle dolu. Monster Hunter hayranları Capcom ve Sony'yi şu anda eleştiri yağmuruna tutmuş durumda.

Monster Hunter filminin yapımcılığını Constantin Film stüdyosu üstlenmiş. Yönetmen koltuğunda ise Paul W.S. Anderson oturuyor. Constantin Film-Paul Anderson ikilisini Resident Evil filmlerinden hatırlıyoruz. Resident Evil filmleri de bildiğiniz gibi oyun serisinin hayranlarından epey eleştiri almıştı. Şimdi aynı ekip Monster Hunter serisine el atmış durumda.

Başrolünde Milla Jovovich'in yer aldığı Monster Hunter filmi Aralık 2020'de gösterime girecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11049 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
monster hunter, monster hunter filmi ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim