Anlık Bildirim

Netflix duyurdu: Assassin's Creed dizisi geliyor

Netflix oyun dünyasına yatırımlarını sürdürüyor. Şimdi de Ubisoft'un ünlü serisi Assassin's Creed'in live-action dizisi duyuruldu.

Netflix duyurdu: Assassin's Creed dizisi geliyor Tam Boyutta Gör

Orijinal içerik kütüphanesini hızla genişletmeye devam eden Netflix'ten şimdi de bir Assassin's Creed dizisi geliyor. Bugün sürpriz bir duyuru gerçekleştiren dijital içerik devi. popüler oyun serisi Assassin's Creed'in canlı-aksiyon dizisi için hazırlıkların başladığını resmen açıkladı.

Netflix'in paylaştığı 10 saniyelik kısa teaser video:

Assassin's Creed dizisi için hazırlıklar henüz yeni başlamış. Dolayısıyla dizinin konusu veya oyuncu kadrosu gibi konularda şu anda herhangi bir bilgiye sahip değiliz. Netflix, Ubisoft'tan Jason Altman ve Danielle Kreinik'in dizide yönetici yapımcı olarak görev alacağını söyledi.

Netflix'in yayınladığı basın bülteninde, Assassin's Creed dizisinin Ubisoft-Netflix ortaklığının yalnızca ilk adımı olduğu belirtilmiş. Ubisoft'un popüler bazı diğer serileri de yakında Netflix'te ekranlara uyarlanabilir gibi duruyor.

Assassin's Creed serisinin bildiğiniz gibi daha önce 2017 yılında bir sinema filmi yayınlanmıştı. Ünlü oyuncu Michael Fassbender'in başrolünde yer aldığı film genel anlamıyla pek beğenilmedi. Bakalım yeni Netflix serisi hayranların beklentilerini karşılayabilecek mi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8263 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
netflix, netflix aksiyon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim