Anlık Bildirim

Netflix duyurdu: The Witcher anime filmi geliyor

Netflix, Witcher dünyasında geçen yeni bir anime filmi duyurdu. The Witcher: Nightmare of the Wolf'un bu yıl içerisinde yayınlanması bekleniyor.

Netflix duyurdu: The Witcher anime filmi geliyor Tam Boyutta Gör

Orijinal içerik yatırımlarına hız kesmeden devam eden Netflix, şimdi de bir Witcher animasyon filmi üzerinde çalışıyor. Twitter üzerinden bugün konuyla ilgili resmi bir duyuru yapan şirket, yeni anime filminin The Witcher: Nightmare of the Wolf ismiyle yayınlanacağını açıkladı.

Netflix'in paylaştığı tweette pek fazla detay yer almıyor. Anime filminin, The Witcher dizisinin yapımcıları Lauren Hissrich ve Beau DeMayo tarafından hazırlanacağı belirtilmiş. Animasyon içinse Studio Mir ile anlaşıldığı belirtiliyor. Güney Koreli stüdyoyu The Legend of Korra ve Voltron: Legendary Defender gibi yapımlardan tanıyoruz.

The Witcher: Nightmare of the Wolf'un konusuyla ilgili şu an için herhangi bir bilgi verilmedi. Netfix'in tweetende film için,"Kıta'nın yüzleştiği yeni bir tehdite geri götürecek" şeklinde üstü kapalı bir ifade kullanılmış. Nightmare of the Wolf'un, The Witcher dizisiyle bağlantılı olacağı tahmin ediliyor ancak elbette şu an için kesin bir şey yok. 

Netflix, The Witcher: Nightmare of the Wolf'un yayın tarihiyle ilgili henüz bir açıklama yapmadı. Filmin bu yıl içerisinde yayınlanacağını tahmin ediyoruz. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4655 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
the witcher, netflix ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim