Anlık Bildirim

Netflix'in en çok izlenen 5 orijinal dizisi açıklandı

Dünyanın en fazla aboneye sahip video akış platformlarından biri olan Netflix'in orijinal dizilerinden en çok izlenenler açıklandı. Geçtiğimiz haftalarda yayınlanan Bridgerton da listede.

Netflix'in en çok izlenen 5 orijinal dizisi açıklandı Tam Boyutta Gör

Hem dünyada hem de ülkemizde en popüler ve en çok aboneye sahip olan video akış platformlarından biri olan Netflix, en çok izlenen orijinal dizilerini açıkladı. 

Her şeyden önce şunu belirtelim. Bu sayılar dizilerin ilk 28 günde izlendiği sayılar. Netflix genelde bu tarz istatistikleri paylaşırken sadece ilk 28 günün istatistikleri üzerinden değerlendiriyor. 

Listeye baktığımızda genel olarak şaşırtıcı bir yapım göremediğimizi söyleyebiliriz. Yalnızca listeye beşinci sıradan giren Bridgerton, Netflix son dizilerinden birisi ve bu yüzden dikkat çekiyor. Diziler arasında en güncel olan da o.

Ayrıca şunu da belirtmekte fayda var. The Queen's Gambit isimli dizi de Netflix'in en çok izlenen mini dizisi. Onun izlenme sayısı da 62 milyon ancak mini dizi olduğu için bu listeye dahil olmayabilir. Aşağıdaki galeri bölümünde ilk beş diziyi ve izlenme sayılarını görebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
36433 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, netflix ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim